Tapa toimia

Hohkavaaran tavalla

Jos pitäisi valita joko paljon asiakkaita/keskinkertainen laatu tai vähän asiakkaita/loistava laatu, ottaisin ilman muuta jälkimmäisen.

Asiakaspalvelu

Arvostan hyvää asiakaspalvelua niin yrittäjänä kuin kuluttajanakin ja koska pienelle toimistolle kaikki asiakkaat ovat tärkeitä, ison toimiston viileyteen ei ole varaa. Hyvä asiakaspalvelu vaatii aikaa, asennetta ja intohimoa omaa työtä kohtaan ja sen täytyy näkyä kaikessa ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Yksinkertaisuus

En myy kuukausikaupalla kehitettäviä ‘ratkaisuja’, ‘systeemejä’ enkä ‘tuotteita’ vaan puhdasta palvelua, tyylikkään yksinkertaista ilmettä ja asiakkaan mittojen mukaan toimivia käsityönä tehtyjä WordPress -sivustoja. Vuosien kokemuksella yksinkertaisin toimiva ratkaisu on usein se paras.

Arvomaailma

Vetovoiman laki pitää huolen siitä, että teen töitä asiakkaiden kanssa joihin itse uskon ja joiden asia, tuote tai palvelu vie maailmaa mielestäni parempaan suuntaan. En voi antaa tarjouksia tai tehdä toimeksiantoja yrityksille, joiden päätoimiala on pikavippi-, telemarkkinointi-, kosmetiikka-, nettikasino- tai aseteollisuus.

Tätä mieltä

”Kristianilla on hämmästyttävä kyky saada kiinni asiakkaan sekavista ja osin hämäristäkin selostuksista ja toiveista ja muuntaa ne visuaalisiksi ratkaisuiksi, jotka kristallisoivat haettua ideaa sekä vievät ajatuksia eteenpäin.”
Sari Pietikäinen
Jyväskylän yliopisto

”Kristianin kanssa yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti. Joustavuus, nopea reagointikyky ja pitkämielisyys meidän tarpeisiin ja toiveisiin on kiitettävää. Aikataulut pitävät ja homma toimii!”

Taija Lappeteläinen, markkinointipäällikkö
Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy

“Toimeksiantojen aikataulu on usein ollut mahdoton ja briiffaus sekava, mutta Kristian on aina pyöräyttänyt hankalistakin lähtökohdista kelpo jälkeä. Kertaakaan ei ole kahdeksan vuoden ja yli sadan toimeksiannon aikana tarvinnut pelätä, etteikö luvattu työ valmistu aikataulun mukaisesti.”

Tommi Pitenius, tiedottaja
Valtra Inc.

”Suosittelen Hohkavaaraa, kun tarvitset osaajaa graafisella alalla ja mainosten parissa. Minulla on kokemusta jo kahden yritysilmeen ja nettisivuston luomisesta. Kaveri on todellinen asiantuntija ja palvelua olen aina saanut nopeasti. Suosittelen suuresti!”

Tomi Riekki, yrittäjä
Aurinkopiha Spa

”Yhteistyö Kristianin kanssa avoinmaaseutu.fi projektin tiimoilta sujui loistavasti. Hän ymmärsi hyvin, mitä sivustolta ulkonäöllisesti ja toiminnallisesti odotimme (ehkä paremmin kuin me itsekään) ja työ toteutui luvatussa aikataulussa. Yhteistyö on joustavaa ja halutut päivitykset ja muutokset toteutuvat nopealla aikataululla.”

Heini ja Jussi, Talviaisten tila
avoinmaaseutu.fi
Ylös